Vic de Vicaris is gestart met het idee om een samenwerkingsverband neer te zetten omdat Vic specialist is in het oplossen van problemen en het zoeken naar nieuwe creatieve financieringsmogelijkheden.

Ondernemers hier ondersteunen elkaar actief met de kennis die we gezamenlijk hebben. Daar waar nodig schakelen we andere specialisten uit ons netwerk in. Ook als Uw onderneming in zwaar weer is kijken wij naar mogelijke oplossingen.

We bieden een internationaal ( handels ) netwerk van ondernemers en financierders. Door de gezamenlijke kwaliteiten van de verschillende ondernemers kunnen wij kwesties en transacties aan die voor een enkele onderneming of persoon te ingewikkeld of te groot zijn.

We zijn het aanspreekpunt voor de persoon die zich geconfronteerd ziet met complexe (vaak financiële) problematiek. Financiële problemen vinden hun oorzaak vaak ergens anders.

We ontrafelen tot duidelijk is waar de oorzaak zit en werken actief mee aan oplossingen. Basis voor een oplossing is volledige transparantie en openheid over de oorzaken. Financiering is vaak nodig om door te kunnen gaan, we bereiden U voor op contacten met een investeerder ,bank,lease of financieringsmaatschappij. Voorwaarde is wel dat er een oplossing is gevonden voor de bestaande problematiek, zodat het geinvesteerde geld vruchtbare aarde vindt voor een nieuwe toekomst.

We organiseren de samenwerking van de verschillende ondernemers en zijn aanspreekpunt van U en de samenwerkende partners.

Wij bieden u een vernieuwde aanpak in de samenwerking van verschillende disciplines op het gebied van zakelijke dienstverlening voor de kleine, middelgrote en grote ondernemingen. We hebben financiele specialisten om ons heen verzameld die via Vicaris hun diensten aanbieden.

De specialisten werken nauw met elkaar samen, zodat ieder aspect van uw onderneming geoptimaliseerd wordt. De specialisten voorzien u van een passend advies en een goede begeleiding bij ieder ondernemingsvraagstuk. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen voor uw organisatie. Ons team wil er samen met u voor zorgen dat u succesvol en met plezier kan ondernemen. Waar voor samenwerking de mensen elkaar vroeger ontmoeten via handelsroutes en er steden ontstonden op kruispunten. Daar is er nu via het internet een andere manier ontstaan van elkaar ontmoeten. Na een eerste kennismaking via moderne communicatiemiddelen ontstaat er een band waarna er vaak een fysieke ontmoeting plaatsvindt. Het samenwerken heeft niet noodzakelijkerwijs een vaste plek nodig en zo ontstond er het idee van een internet stad met gezamenlijke werkplekken verspreid door het land. Wonen en werken met als gezamenlijke binding de internet Stad als locatie waar je gezamenlijke activiteiten deelt. Elke ondernemer krijgt hier het recht reclame te maken voor zijn onderneming en krijgt een deel van de stad toegewezen zodat we gezamenlijk de stad naar een hoger niveau kunnen brengen. Graag verwelkomen we ondernemers die bij kunnen dragen aan het uitbouwen van onze stad. De kosten worden in gezamenlijkheid verdeelt onder elkaar waardoor we besparen in kosten voor marketing.We delen onze kennis en kunde.  

 

Work City

work city