Als Vicaris Lease zijn wij actief als leasebroker op de zakelijke markt.  Met small ticket lease richten wij ons op het MKB, en zijn op dat gebied gespecialiseerd in kleinere aanvragen, waarbij het voordeel is dat er geen jaarcijfers aangeleverd dienen te worden tot een bedrag van € 25.000,00. Het gaat dan met name om aanschaf van nieuwe kassasystemen, koffiemachines, computers etc.

Daarnaast doen wij ook veel in de agrarische sector, maar ook datacenters, cloudoplossingen, bedrijfswagens etc. In samenwerking met een financier kopen wij ook computersystemen op van gemeentes of andere overheidsorganisaties, die verouderd, dan wel aan vervanging toe zijn, en bieden daarnaast ook lease mogelijkheden aan bij nieuwe grootschalige IT projecten
Met Ticket lease richten wij ons op het MKB, en zijn op dat gebied gespecialiseerd in kleinere aanvragen, waarbij het voordeel is dat er geen jaarcijfers aangeleverd dienen te worden tot een bedrag van € 25.000,00. Het gaat dan met name om aanschaf van nieuwe kassasystemen, koffiemachines, computers etc.