Master Lease Agreement

Het Master Lease Agreement is een ideaal product voor uw grotere klanten, om deze beter van dient te kunnen zijn bij meerdere investeringen gedurende een periode. In samenwerking met onze financier kunnen wij u hier als lease-expert bij ondersteunen.
Uw klant is bij het aangaan van een Mater Lease Agreement flexibel in zijn investeringen voor het komende jaar. Hiermee kunt u voor uw klanten de investeringsbehoefte goed vaststellen, en de klanten krijgt hierdoor betere condities voor de periode van een jaar. Een win win situatie.
Uw voordeel als leverancier is, de klantloyaliteit versterken, en een grotere kans op vervolgorders. Gemakkelijke en snelle afhandeling, en niet onbelangrijk, met het Master Lease Agreement krijgt u een beter inzicht in de investeringsplannen van uw klant.
Voordelen voor uw klant zijn o.a. speciale condities voor alle enkelvoudige investeringen. Flexibeler vanwege de mogelijkheid om tegen speciale condities te investeren, en lagere kosten per overeenkomst door snelle, eenvoudige beoordeling en geen administratiekosten.
Het Master Lease Agreement is al interessant voor klanten die voor een bedrag van minimaal € 25.000,00 denken te investeren.

Kort samengevat:
Speciale Voorwaarden
Flexibel afroepen
Eenvoudige procedures
Betaling binnen 24 uur*