Vicaris

Vicaris

Vicaris doet waar U niet goed in bent of wat U niet leuk vindt. Elke ondernemer en ZZP er heeft zijn eigen vak en aandachtsgebied. De andere werkzaamheden krijg je er gratis bij. Onze overheid heeft de regelgeving zo ingewikkeld gemaakt, dat als je niet genoeg ondersteuning hebt je geen zaken meer kan doen. Toch ben je noodgedwongen in deze samenleving om er aan mee te doen.
Alles weten is wel verplicht. De overheid zegt dat u geacht bent de wet te kennen. Dan blijft het vreemd dat er zoveel verschillende functies zijn binnen de overheid. Kennelijk is wat men vraagt voor de overheid zelf ook onmogelijk.
Gelukkig zijn we niet alleen. het is duidelijk dat je alleen als groep in staat bent om tegengas te geven aan onze overheid.
Het staat echter nergens geschreven dat je als groep binnen 1 onderneming moet opereren.
Vicaris is dan ook geen eenzame onderneming, nee, het is een commitment van ondernemers aan elkaar om elkaar te ondersteunen in die o zo benodigde dienstverlening en ondersteuning voor elkaar.
Op deze manier zijn er een aantal ondernemers die onder deze naam hun dienstverlening willen verlenen.
Vicaris staat voor Succesvol, Samen, Sociaal en Strategisch Ondernemen. De dienstverlening is Financieel en we werken samen met andere ondernemers die dezelfde waarden hebben.
Zo ontstaat er een vloot van kleine ondernemingen die gezamenlijk ondernemen onder de vlag van Vicaris op het platform van Ondernemendleven ontmoeten  ze  ondernemers uit andere disciplines.

Voor meer informatie: Vicaris