Het verzwegen verlies van onze pensioenfondsen
Door onverantwoorde speculatieve beleggingen zit menig Nederlands pensioenfonds in de staatsobligaties van crisislanden. Op termijn zullen de staatsobligaties van vele crisislanden worden afgestempeld. Het is aangekondigd geweest. De Europese overheden hebben immers besloten dat ze het zo gaan oplossen middels schuldsanering. Uw pensioen zal worden gebruikt ter meerdere eer en glorie van slimme politici. De toenmalige minister De Jager wist het wel, de andere Europese politici ook. Zeg maar dag tegen uw pensioen als u nog geen 60 bent.

In de toekomst zullen vooral de vette Nederlandse pensioenfondsen als onderpand gaan dienen voor Griekenland, Ierland, Portugal, België, Spanje en andere crisislanden. Reken er maar op dat het onderpand opgevraagd zal worden. Dat is in het systeem al ingebakken. De huidige politici zijn er dan toch niet meer, en hun opvolgers mogen puinruimen. Dit is één van de hoofdredenen waarom veel betrokken mensen nu adviseren om financieel verder te gaan met het helpen opvullen van de bodemloze schuldenput bij menig crisisland.

Wat denk je dat er gebeurt als de Nederlandse samenleving de waarheid weet over hun pensioenfondsen? Op rellen zit niemand te wachten, dus men kan het beter nu oplossen door kordaat in te grijpen. Ook het mismanagement van menig pensioenfonds kunnen wij gezamenlijk oplossen en de huidige schade beperken. Ook hier kan ons specialistisch team adviseren en meehelpen om de samenleving te behoeden voor een ramp. Het roer kan nu nog om. Het is nog niet te laat. Het is tijd voor lef en echte volhardende acties!